" Er zijn nu 3 beste kijkers online! " 

Foto-albums > Trans Siberië Express

In 2008 ben ik op vakantie met de Trans SiberiŽ Express (T.S.E.) van Moskou naar Vladivostok gereisd.
Een reis over de Transsiberische spoorlijn van Europa's grootste stad naar de havenstad aan de Japanse Zee. De Transsiberie Express doorkruist alle vier hoofdregio's van Russia, te weten: Europees-Russia, de Oeral, Siberie en het Verre Oosten. Een reis met de trein van 9288 km in 3 weken met uitstapjes in Moskou, Ekaterinaburg, Novosibirsk, Krasnojarsk, Listvianka, Irkoetsk en Vladivostok.
Ik heb daar prachtige foto's gemaakt, over een fantastische reis met de trein dwars door Rusland. Met het vliegtuig van de KLM van Amsterdam naar Mokou en de terugvlucht was van Vladivostok via Moskou naar Amsterdam. Maar liefst 18 fotoalbums met in totaal 1275 foto's en 4 dagboeken (Pdf) vertellen mijn verhaal over deze fantastische reis.

Guus Halberstadt
"Guus on Tour"

Tiara Tours

In de onderstaande 4 PDF documenten kan je de dagboeken downloaden en lezen van mijn reis met de Trans Siberië Express.

PDF bestand. Klik hier !     PDF bestand. Klik hier !     PDF bestand. Klik hier !     PDF bestand. Klik hier !Klik hier voor de nieuwste Adobe Reader  ! Om een PDF formaat te kunnen openen bent misschien een Reader nodig.
U kunt (indien nodig) via het plaatje van Adobe gratis de recentste versie van Adobe Reader downloaden in het Nederlands.
NOTE: Verwijder voor de installatie het "vinkje" bij "McAfee Security Scan Plus" als U deze extra Tool niet wilt gebruiken.